Τρόποι Αποστολής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής

* Για αγορές που αφορούν α) Τραπεζική κατάθεση, ή/και β) Πληρωμή μέσω κάρτας (διαδικτυακά ή διά ζώσης), ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ της παραγγελίας του προϊόντος, μέχρι να εμφανιστεί σε εμάς το ποσόν της πληρωμής που κατατέθηκε από τον πελάτη. 

 

 

Νο 1 Τρόπος Αποστολής ΕΝΤΟΣ Λεκανοπεδίου Αττικής, στον χώρο σας:

 Ø  Η παράδοση ΕΝΤΟΣ Αττικής πραγματοποιείται από συνεργάτη της εταιρείας Sleepy Bed στον χώρο του πελάτη.

  • Για αγορές άνω των 300 ευρώ τα μεταφορικά ή/και η συναρμολόγιση είναι δωρεάν.
  • Για αγορές κάτω των 300 ευρώ τα μεταφορικά θα έχουν επιβάρυνση +30 ευρώ.
  • Ο εκάστοτε πελάτης, θα ενημερώνεται τηλεφωνικά από την εταιρεία Sleepy Bed και σε διάστημα μίας με δύο (1-2) ημερών νωρίτερα της παραδόσεως για την ακριβή ημερομηνία και ώρα παραλαβής των προϊόντων.

 

Νο 2 Τρόπος Αποστολής ΕΚΤΟΣ Λεκανοπεδίου Αττικής & σε νησιωτικές περιοχές: 

(Στις περιοχές ΕΚΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ συμπεριλαμβάνονται και οι εξής περιοχές της Αττικής: τα νησιά Σαλαμίνα, Αίγινα,Ύδρα, Πόρος, Σπέτσες, Κύθηρα, Αντικύθηρα καθώς και η περιοχή της ανατολικής Πελοποννήσου π.χ. Γαλατάς Τροιζηνίας.)

 Η εταιρεία Sleepy Bed αναλαμβάνει μεταφορά:  

  • Μέχρι το πρακτορείο της Αθήνας για αγορές άνω των 300 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
  • Μέχρι το πρακτορείο της  Αθήνας και για αγορές κάτω των 300 ευρώ τα μεταφορικά θα έχουν επιβάρυνση +15  ευρώ
  • Ο εκάστοτε πελάτης, θα ενημερώνεται τηλεφωνικά από την εταιρεία Sleepy Bed και σε διάστημα μίας με δύο (1-2) ημερών νωρίτερα της παραδόσεως για την αποστολή των προϊόντων, στο επιλεγμένο μεταφορικό γραφείο.
  • Για παράδοση επί του πεζοδρομείου ή παραλαβή από το πρακτορείο της περιοχής σας, υποχρεούται ο εκάστοτε πελάτης να ενημερώνει μέσω e-mail, αναλυτικά για τα στοιχεία του προϊόντος, καθώς και για τα προσωπικά του στοιχεία αποστολής. 
  • Το κόστος αποστολής α) μεταξύ του πρακτορείου & του χώρου του πελάτη (δηλ. επί του πεζοδρομίου) ή β) μέχρι το πρακτορείο της περιοχής σας, προκύπτει βάσην της απόστασης και του βάρους του/των προϊόντος/των. {Για να ενημερωθείτε για την χρέωση της εκάστοτε μεταφορικής, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 2468379.}
 

 

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της επιβαρύνσεως των 30 ευρώ για ΕΝΤΟΣ, αλλά και των 15 ευρώ για ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣτα μαξιλάρια ύπνου, τα οποία αποστέλλονται στον χώρο του πελάτη μέσω ΕΛΤΑ και με χρέωση μόνον 5 ευρώ/τμχ