Τρόποι Αποστολής

 1. Αρχική
 2. Τρόποι Αποστολής

* Για αγορές που αφορούν α) Τραπεζική κατάθεση, ή/και β) Πληρωμή μέσω κάρτας (διαδικτυακά ή διά ζώσης), ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ της παραγγελίας του προϊόντος, μέχρι να εμφανιστεί σε εμάς το ποσόν της πληρωμής που κατατέθηκε από τον πελάτη. 

 

 

Νο 1 Τρόπος Αποστολής ΕΝΤΟΣ Λεκανοπεδίου Αττικής, στον χώρο σας:

 Ø  Η παράδοση ΕΝΤΟΣ Αττικής πραγματοποιείται από συνεργάτη της εταιρείας Sleepy Bed στον χώρο του πελάτη.

 • Για αγορές άνω των 300 ευρώ και για παραδόσεις εντός 30 χιλιομέτρων από την έδρα μας, τα μεταφορικά ή/και η συναρμολόγιση είναι δωρεάν.
 • Για αγορές κάτω των 300 ευρώ και για παραδόσεις εντός 30 χιλιομέτρων από την έδρα μας, τα μεταφορικά θα έχουν επιβάρυνση +30 ευρώ.
 • Ο εκάστοτε πελάτης, θα ενημερώνεται τηλεφωνικά από την εταιρεία Sleepy Bed και σε διάστημα μίας με δύο (1-2) ημερών νωρίτερα της παραδόσεως για την ακριβή ημερομηνία και ώρα παραλαβής των προϊόντων. 
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Για παραδόσεις άνω των 30 χιλιομέτρων παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 24 68 379, για να ενημερωθείτε για την ακριβή χρέωση. 

*Για περιπτώσεις, κατά τις οποίες υπάρχει ελλειπής ενημέρωση από τον εκάστοτε πελάτη ή εφόσον διαπιστωθεί από τους μεταφορείς μας αδυναμία πρόσβασης για να ολοκληρωθεί η παράδοση, τότε αυτή θα αναβάλλεται και θα επαναπρογραμματίζεται.

*Η επαναποστολή θα χρεώνεται εκ νέου, σε περιπτώσεις χρέωσης. Ο πελάτης έχει την υποχρέωση να χρεώσει αναβατόριο ή οποιοδήποτε άλλο μέσον για την εκτέλεση της παράδοσης, καθώς η επιχείρησή μας δεν υποχρεούται να χρεωθεί ή να παρέχει τέτοιες υπηρεσίες. 

*Εφόσον επιμείνει να παραδοθεί εσωτερικά του κτίσματος το προϊόν, από τους μεταφορείς μας κι εφόσον έχουν ενημερωθεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για τις συνθήκες παράδοσης, η επιχείρησή μας δεν φέρει καμία ευθύνη. 

 

Νο 2 Τρόπος Αποστολής ΕΚΤΟΣ Λεκανοπεδίου Αττικής & σε νησιωτικές περιοχές: 

(Στις περιοχές ΕΚΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ συμπεριλαμβάνονται και οι εξής περιοχές της Αττικής: τα νησιά Σαλαμίνα, Αίγινα,Ύδρα, Πόρος, Σπέτσες, Κύθηρα, Αντικύθηρα καθώς και η περιοχή της ανατολικής Πελοποννήσου π.χ. Γαλατάς Τροιζηνίας.)

 Η εταιρεία Sleepy Bed αναλαμβάνει μεταφορά:  

 • Μέχρι το πρακτορείο της Αθήνας για αγορές άνω των 300 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
 • Μέχρι το πρακτορείο της  Αθήνας και για αγορές κάτω των 300 ευρώ τα μεταφορικά θα έχουν επιβάρυνση +20 ευρώ
 • Ο εκάστοτε πελάτης, θα ενημερώνεται τηλεφωνικά από την εταιρεία Sleepy Bed και σε διάστημα μίας με δύο (1-2) ημερών νωρίτερα της παραδόσεως για την αποστολή των προϊόντων, στο επιλεγμένο μεταφορικό γραφείο.
 • Για παράδοση επί του πεζοδρομείου ή παραλαβή από το πρακτορείο της περιοχής σας, υποχρεούται ο εκάστοτε πελάτης να ενημερώνει μέσω e-mail, αναλυτικά για τα στοιχεία του προϊόντος, καθώς και για τα προσωπικά του στοιχεία αποστολής. 
 • Το κόστος αποστολής α) μεταξύ του πρακτορείου & του χώρου του πελάτη (δηλ. επί του πεζοδρομίου) ή β) μέχρι το πρακτορείο της περιοχής σας, προκύπτει βάσην της απόστασης και του βάρους του/των προϊόντος/των. {Για να ενημερωθείτε για την χρέωση της εκάστοτε μεταφορικής, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 2468379.

 

*Η σφραγίδα παραλαβής του πρακτορείου σας, πιστοποιεί την άριστη κατάσταση παράδοσης των προϊόντων από την επιχείρησή μας.

*Μετά την παραλαβή του προϊόντος από το πρακτορείο σας και κατά την μεταφορά και παράδοσή του στον τελικό προορισμό, η επιχείρησή μας ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για τυχόν φθορές.

 

 

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της επιβαρύνσεως των 30 ευρώ για ΕΝΤΟΣ, αλλά και των 20 ευρώ για ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣτα μαξιλάρια ύπνου, τα οποία αποστέλλονται στον χώρο του πελάτη μέσω ΕΛΤΑ και με χρέωση μόνον 5 ευρώ/τμχ